KORKEALAATUISIA KÄSIN TEHTYJÄ KORUJA VUODESTA 2004

Kuva: Pinja's Photography
Kuva: Pinja's Photography

Yläasteella opin koulussa helmityötekniikan, johon ihastuin heti. Tekniikalla sai helposti erittäin siistiä pintaa ja tekemisessä yhdistyi geometrinen hahmottaminen ja luovuus. Opettaja pyysi lopettamaan sormusten tekemisen, jotta helmiä jäisi muillekin. Niinpä kokeiltuani kaikki kotoa löytyvät huonolaatuiset helmet läpi, piti samoja japanilaisia helmiä tilata netistä, jotta pääsin jatkamaan tekemistä. Siitä se kaikki sitten lähti. Kokeilin kaikkea, mitä päähän pälkähti ja opettelin itse uusia tekniikoita ja muotoja. Nyt melkein 20 vuoden jälkeen voin jo opettaa muitakin.

M. Grönberg design on kauniita ja käytännöllisiä koruja arkeen ja juhlaan yhden naisen suunnittelemana ja toteuttamana. Teen laadukkaita helmikoruja hyvälaatuisista materiaaleista. Käyttämäni helmet ovat pääosin pieniä japanilaisia Miyuki-lasihelmiä, joiden laatu on huippuluokkaa. Lisäksi käytän monissa koruissa Swarovski-kristalleja lisäämään säihkettä elämään. Metalliosissa suosin hopeaa ja 5 % kultapinnoitusta sekä asiakkaiden toiveesta ruostumatonta terästä. Käyttämäni lanka on letitettyä nailonlankaa, jolla voisi myös kalastaa monen kilon painoisia kaloja.

M. Grönberg design -nimi syntyi vuonna 2014 lämpimänä kesäpäivänä puistossa, kun suunnittelin koruyrityksen eteenpäinviemistä. Grönberg oli mummoni tyttönimi. Hänen isänsä Sulo Grönberg oli lasinpuhaltaja ja kristallimestari. Hän suunnitteli ja puhalsi kauniita lasimaljakoita ja -vateja viime vuosisadan puolivälissä. Hän on yksi idoleistani, vaikka emme koskaan ole tavanneet. Kuitenkin jaamme samoja geenejä ja rakkauden samaan materiaaliin ja käytännölliseen ja kauniiseen designiin.

M. Grönberg designin lähtökohdat tekemiselle ja yhteistyölle

Visio: Onnellisempia ihmisiä korujen avulla.

Missio: Luomme onnellisia tarinoita.

Arvot:

1. Onnelliset hetket toimivat inspiraationamme.

2. Intohimomme on vahvistaa kauneutta.

3. Teemme kaikki rakkaudesta itseämme ja muita kohtaan


Onlinevaraus

Varaa paikkasi ilmaiseen korujen suunnittelupalaveriin. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.


OTA YHTEYTTÄ

Etkö löytänyt haluamiasi koruja valikoimasta? Ota yhteyttä niin luon mielelläni uniikit korut toiveidesi mukaan.

Löydät M. Grönberg Designin myös täältä:

Facebook
Instagram

Sähköposti: info@mgronbergdesign.com