KÄYTTÖEHDOT

VERKKOKAUPPA

M. Grönberg design -verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen käsin tehtyjä korutuotteita. Verkkokaupassa tarjolla olevat tuotteet ovat joko piensarjatuotettuja tai uniikkeja kappaleita.

Verkkokauppa toimii yrityksen MG koru design (Y-tunnus 3216252-2), toimesta.


KAUPAN EHDOT

Tilaamalla tuotteita M. Grönberg design -verkkokaupasta asiakas vakuuttaa tutustuneensa sivustolla kirjattuihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu niitä noudattamaan

Verkkokaupassa tilauksen voi tehdä yli 18-vuotias henkilö.


MAKSUTAPA

Maksu verkkokaupassa tapahtuu joko tilisiirtona (mobile pay tai suora tilisiirto) tai luottokorttimaksun kautta (palveluntarjoaja Stripe suorittaa siirron).


HINNAT

Kaikki verkkokaupassa mainitut hinnat on ilmoitettu euroissa (€).
Myytäessä ja toimitettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.


TOIMITUS

Käsittelemme verkkokauppatilauksesi kolmen arkipäivän sisällä ja jos tilatut tuotteet täytyy valmistaa (esimerkiksi toiveiden mukaiset korut), lähetämme ne 2 viikon kuluessa tilauksesta. Toimitustapana tuotteille on Posti. Kotimaan tilauksiin lisätään normaalisti 3 € posti-, toimitus- ja pakkauskuluja. Euroopan tilauksissa kulut ovat 3,80 € ja muihin maihin tilattaessa 5 €. 

Toimituksissa M. Grönberg design ei vastaa ylivoimaisen esteen (force major) aiheuttamista viivästyksystä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.


PALAUTUKSET

Käyttämättömillä verkkokauppatuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka astuu voimaan tuotteen vastaanotosta. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaan muunneltuja tuotteita. Palautuksen ehtona ovat:
1. Tilauksen vaihdosta/palautuksesta on ilmoitettu M. Grönberg designille annettujen ohjeiden mukaan ja palautus on tapahtunut neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

2. Tuote on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

3. Tuote on siinä kunnossa, kun se vastaanotettaessa oli ja kaikki tuotteeseen
kuuluvat osat ovat tallella.

Palautettavat tuotteet tulee pakata hyvin, ja asiakas vastaa tuotteiden kuljetuskustannuksista ja -turvallisuudesta. Postiennakolla lähetettyjä tuotepalautuksia M. Grönberg design ei lunasta.

Vaihto- ja palautuksissa tarkistamme tuotteen kunnon, minkä jälkeen postitamme asiakkaalle halutun vaihtotuotteen tai palautamme kauppasumman tilisiirtona asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Palautuksista asiakkaalle koituneita lisäkuluja, kuten pakkaus- ja postituskuluja, emme korvaa. Vaihtotapauksissa postitamme uuden tuotteen ilman lisäkustannuksia. Mikäli tuote on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, ole heti
yhteydessä postiin ja tee heidän ohjeiden mukaan vahinkoilmoitus. Ilmoita vahingosta myös meille.

Otathan jo tilausta tehdessäsi huomioon, että M. Grönberg design -verkkokaupassa olevat tuotteet ovat käsityönä valmistettuja ja pieniä eroavaisuuksia ilmenee. Kaikkia vaihtoa ja palautusta koskevissa asioissa, ole ystävällinen ja ole meihin yhteydessä info@mgronbergdesign.com.


KIISTATILANTEET

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei neuvotteluteitse voida sopia, ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaan.